I Vinodol je uveo dostavu. I to s više od četrdeset jela
Do početka epidemijske krize Vinodol je bio najpopularniji zagrebački restoran, s oko 400 do 600 couverta dnevno. Vikendom i više. Onda je Vinodol naglo postao nepopularan u profesionalnoj zajednici, jer je njegov vlasnik Dražen Boban otvoreno priznao da je otpustio vrlo mnogo zaposlenih. Vinodol je, naime , uvijek radio ma logici velikih brojki, pa je zapošljavao između 76 i 80 ljudi,najviše od svih zagrebačkih restorana. Kad je posao stao, takvo je brojno stanje postalo fizički neodrživo.
adsense_content_v3
Poslije dvomjesečne pauze Vinodol se počeo vraćati na scenu kroz dostavu. Dostavni Vinodolov jelovnik sadrži više od četrdeset jela, pa je tako uz Tekkin najopsežniji u Zagrebu.
Vinodolov dostavni jelovnik obuhvaća glavne favorite tog velikog restorana u Teslinoj: tartar biftek, salatu od hobotnice, pašticadu, brudet od grdobine, teletinu ispod peke i biftek u umaku od senfa. Pretpostavljamo da je Vinodolov ulazak u dostavu tek zagrijavanje za otvaranje restorana 11. svibnja.


