Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Carpaccio i ove godine otvara sezonu vrganja u zagrebačkim restoranima

carpaccio-vrganji-2018-g

U Zagrebu upravo počinje sezona vrganja, jedno od najveselijih razdoblja u godišnjim ciklusima dobrih gradskih restorana. Kao što je već tradicija, sezonu vrganja otvara restorana Carpaccio Vlade Lisaka, koji redovito prvi u gradu dobiva vrhunske vrganje.

adsense_content_v3

Carpaccio priprema vrganje na žaru, fritaju, pastu, rižoto i scallopine s vrganjima. U susjedstvu Carpaccio u Teslinoj ulici vrganje izvrsno prprema i Vinodol, koji se dosad posebno mogao pohvaliti izvrsnim carpacciom od vrganja. Zbog svog raskošnog šumskog mirisa, tamnih okusa i specifične, skoro kremaste teksture, vrganji su ultimativna ranoljetna delikatesa koju treba slaviti dok je u špici sezone.  

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Carpaccio i ove godine otvara sezonu vrganja u zagrebačkim restoranima

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min