Evergreen u Ilici uvrstio se u sve brojnije zagrebačke restorane koji zapravo ne drže najatraktivnija jela sa svojih menija
I poslije desetak godina Ponistra je najbolja riblja gostionica u Zagrebu. No, vrijeme je za poboljšanja
Uz nadahnuti omakase Filipa Horvata, sinoć smo u Theatriumu prvi put probali brutalno strukturirani Cristal iz 2015.
Labinska pizzerija Napoli posvećena Napulju, Maradoni i Messiju, jedna je od najboljih u Istri a i šire
U zagrebačkom Al Dente, koji 2024. otvara i u Rovinju, sinoć smo jeli senzacionalnu pizzu Pomodoro i još bolji cacio e pepe
Zonarov Salmon Deli priprema vjerojatno najbolje bruncheve u Zagrebu, s fantastičnim škotskim lososima
AUTUMN IN NEW YORK Mate Janković iz Gramercy Taverna piše zašto je Danny Meyer vjerojatno najvažniji ugostitelj na svijetu
U novoj pizzeriji Villoresi u riječkom Hiltonu, na Margheriti smo umjesto svježeg bosiljka dobili sušeni origano
Što govori činjenica da jelo od škampa, kavijara i tartufa nije najbolje na meniju? Ta činjenica pokazuje da je chef, Jeffrey Vella, zaista briljantan
POTRAGA ZA NAJBOLJIM KVARNERESKIM ĆEVAPIMA #5 Ružmarin u Opatiji ima fantastične lepinje, ali mrvicu preskupe ćevape
VILA ROVA Uoči odlaska na staž u El Celler de Can Roca, chef Marin Pleše skuhao nam je senzacionalnu morsku carbonaru i grah sa sipom
7SEAS Matija Bogdan za iduću sezonu planira novi restoran na Pagu. Sezonu na Krku upravo je zatvorio sjajnom večerom
AUTUMN IN NEW YORK Chef Mate Janković izvještava iz Daniela, jednog od najvažnijih američkih restorana
Divovski romb i velika palamida jučer su nas u Plavom podrumu uvjerili da je listopad jednako dobar za najbolje ribe, kao i za bijele tartufe