Kult Plave Kamenice
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
NASLOVNA
RECENZIJE RESTORANA
BUZZ
NAŠI IZBORI
RESTORAN GODINE 2019.
RESTORAN GODINE 2018.
CHEF GODINE 2018
VINO GODINE 2018.
RESTORAN GODINE 2017.
RESTORAN GODINE 2017. – FINALISTI
CHEF GODINE 2017.
VINO GODINE 2017.
VINO
RECENZIJE VINA
LISTE
MIKSOLOGIJA
Vinski izvještaj
O NAMA
KONTAKT
RESTORANI
IVICA I MARICA Loše vođeni restoran s mediokritetskim kuhanjem
Vrlo dobar ručak u Zinfandel’su. Ana Grgić ugodno nas je iznenadila
Pet bunara uspješno surfa na valu više dalmatinske bistrologije
GYOZA SAKE & BAR Nemaran japanski street food na užarenom asfaltu
Il Secondo je jedini dobar restoran u Novom Zagrebu, što ne znači da je zaista dobar
U megapopularnoj Pivnici Budweiser hrana napokon postaje nešto civiliziranija
PAPA’S Odlične pljeskavice na Tuškancu
Hrana u Špajzi gotovo je besplatna, ali i jako, jako, baš jako loša
MALI BAR Kod Ane se dobro jede. Možda ne spektakularno, ali zaista dobro
DIDOV SAN Šteta što je jedini neretljanski restoran u Zagrebu prilično loš
Što još Bevandi nedostaje da bi postala vrhunski restoran u međunarodnim okvirima?
POD GRIČKIM TOPOM Luksuzni turistički restoran s lijepom terasom i pomalo neurednim kuhanjem
Poslije prve petoljetke Žar je i dalje najprosvjećenija zagrebačka roštiljarna
MAXIMILIAN Pametan koncept s dosadnom i masnom izvedbom
Zašto je Vinodol svaki dan pun, i zašto se ondje svakog vikenda hrani jedno pet stotina ljudi
Roštilj u Starom kotaču, nostalgičnom oldtimeru zagrebačkog gostioničarstva, i dalje je izvrstan
PURGER GOSPODINA STANKA Ručak u muzeju zagrebačke gastronomije
Velika koalicija Šakota-Medak mogla bi odvesti RougeMarin prema trijumfu i slavi
Starije
Novije
TOP LISTE
ULJE 2021/2022.
NASLOVNA
RECENZIJE RESTORANA
BUZZ
NAŠI IZBORI
▼
RESTORAN GODINE 2019.
RESTORAN GODINE 2018.
CHEF GODINE 2018
VINO GODINE 2018.
RESTORAN GODINE 2017.
▼
RESTORAN GODINE 2017. – FINALISTI
CHEF GODINE 2017.
VINO GODINE 2017.
VINO
▼
RECENZIJE VINA
LISTE
MIKSOLOGIJA
Vinski izvještaj
O NAMA
KONTAKT