PRAZNICI U RIMU La Pergola velikog Heinza Becka jedan je od restorana s najukusnijom hranom u Europi i najveličanstvenijim pogledom na svijetu
PRAZNICI U RIMU U trećoj najboljoj pizzeriji u Italiji, Seu Pizza Illuminati, pojeli smo fenomenalnu pizzu sa zelenim curryem
PRAZNICI U RIMU U omiljenoj kvartovskoj tratoriji Trecca večerali smo odličnu carbonaru i još par klasičnih građanskih jela
PRAZNICI U RIMU U maloj gostioni kraj Koloseuma pojeli smo dobar rimski gablec i popili butelju vermentina za samo 25 eura
Hrvoje Zirojević je Marko Livaja suvremene splitske kuhinje. Okusi njegovih jela doslovno su čarobni i neponovljivi
AMINESS WINE&GOURMET NIGHT Matija Bogdan i Janez Bratovž u Njivicama su priredili virtuoznu kasnoljetnu večeru. Zvijezde su bili rižoto i jelenji file
NO GOATS NO GLORY Kumparičkin Table sjajno spaja mikrolokalne namirnice s fenomenalnim sirevima, za samo 45 eura po osobi
Rooftop 215 u prostorijama stare Baschiere, peče posve prosječne pizze i goste primarno privlači biljarom
U ambijentu bauštele, s puno vrhnja i tartufate na meniju, Mrgani 42 primjer su svega što ne valja u lažnim istarskim konobama
Carpaccio i ove godine ima briljantni gazpacho. Naišli smo i na veliki pladanj škampa, dok se vrganje očekivalo predvečer
Vorichi u istarskom selu Orihi iznenađujuće je dobar bistro, više nego konoba. Domaće salame i sirevi su im izvrsni