Miramare braće Cerea priprema uvjerljivo najbolji luksuzni comfort food u povijesti hrvatske restoranske scene
U labinskom restoranu Velo Kafe imaju fantastičan istarski pršut i sir, ali kuhaju nemarno a jela su dosadna
Konoba Tu Tamo u Mošćenicama je neodoljivo šarmantan lokal u kojem vrlo dobro kuhaju jednostavnu hranu
Zagrebački Balon otprilike je 200 posto bolji nego prije dvije godine. Terasa je jedna od najugodnijih u Zagrebu
Rivica u Njivicama, sa superiornim svježim ribama i rakovima ostaje prototip za sve tradicionalne restorane na moru
Bernard Korak u subotu je suvereno opravdao prvu Michelinovu zvjezdicu. I najavio kandidaturu za drugu
Ljetna jela u Le Bistrou nisu tek lepršava i frivolna. U rakovici s dimljenim rajčicama i kovaču s crnim češnjakom puno je ozbiljne gastronomije
Kollázs budimpeštanskog Four Seasonsa ima jedan od najpreciznijih klasičnih bistro jelovnika koje smo vidjeli izvan Francuske
Savić između Karlovca i Plitvica simpatična je cestovna gostionica, sa solidnom janjetinom i ljubaznim osobljem
Ljubljanski AFTR Jorga Zupana zabavnija je i radikalnija verzija njegova Ateljea. Rakovica s čilijem i kikirikijem je fenomenalna