SENZACIJA U RIJECI Hidden Wine Bistro Denija Srdoča najbolji je restoran u centru Rijeke unatrag tridesetak godina (a možda i oduvijek)
Pavi Klariću uručili smo nagradu za Mladog chefa godine. Izvrsna večera u Lucianu još je jednom pokazala koliko je Klarić dobar
U bistrou Rio kamenice su skoro duplo jeftinije nego u susjednim rovinjskim restoranina. Što je jedan od razloga zbog kojih je Rio stalno pun
Terasa u Daruvarskim toplicama dražesni je restoran s vrlo dobrim servisom. Nažalost, ne znaju baš kuhati
Navisov Tino Sinožić i Vinodolov Christian Godinić dijele tri bitne značajke : talent, profesionalnost i lojalnost
Panna cottom od medvjeđeg luka s mariniranim triljama i Ipšinim uljem Vinodol se opasno približio fine diningu
PROLJEĆE U MADRIDU Ikigai priprema briljantan moderni sushi, ali je posluga grozna, a vinska politika anakrona
U kvartovskoj krčmi Bar El Boqueron ručali smo genijalne crvene kozice i fenomenalne priljepke. Jeli smo prstima, pribora nema
DEBAKL U MADRIDU Jerónimo, prvi europski restoran slavnog meksičkog chefa Enriquea Olvere, ozbiljno prijeti njegovu ugledu
PROLJEĆE U MADRIDU Jučer smo se uvjerili da je madridski DiverXO vjerojatno najvažniji restoran u Europi
PROLJEĆE U MADRIDU Veliki inćuni iz Santoñe i en rama sherry jedan su od najboljih wine pairinga na svijetu
El Toro idući tjedan predstavlja novi meni, s wagyuom, škampima, kavijarom, jelenjim fileom i izvrsnom juhom od krastavaca i manga