Hrvoje Kroflin nije bio na poslu. Ručak u Manu2 bio je fenomenalan. To je najveća moguća pohvala za chefa Kroflina i njegov tim
Ezza slavnog centarfora Edina Džeke steakhouse je s genijalnim makedonskim konobarima, lijepim ugođajem i prosječnom govedinom
LJETO U BASKIJI Azurmendi kraj Bilbaa poslužuje vjerojatno najljepša jela na svijetu, koja su i senzacionalno ukusna
Zadarski bistro Pet bunara kuha tehnički korektnu hranu s autentičnim domaćim okusima. Takvih restorana nedostaje na obali
Zadarski bistro Tian am Meer daleko je najbolji restoran svih vremena na prostoru između Opatije i Šibenika
DEGUSTACIJSKI MENI U POSKOKOVOJ DRAGI Konoba Campanelo hrabro uvodi fine dining tamo gdje ga nikad nije bilo
Zagrebački Botanist simpatičan je i kaotičan restoran s površnim kuhanjem, lošim sastojcima i servisom koji se ne može ocijeniti